EL PERIÓDICO

Aguirre es ratifica: "La lleialtat és dir la veritat"

L'expresidenta ha sol·licitat que s'aclareixi si hi ha hagut finançament irregular al PP

Dimarts, 16 de juliol del 2013 - 16:57h.

La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, preguntada aquest dimarts per les crítiques que ha rebut per part d'alguns companys per sortir de la línia oficial del partit al sol·licitar a la cúpula del partit que s'aclareixi si hi ha hagut finançament irregular, ha respost que la "lleialtat és dir la veritat". 

 A l'arribar a l'assemblea general de CEIM (Confederació d'Empresaris de Madrid), una allau de mitjans han preguntat a l'expresidenta de Madrid què opina de les paraules del president de Govern, Mariano Rajoy, que ahir assegurava que l'Estat de dret no es deixa fer xantatge, arran de les últimes informacions que el relacionen amb l'extresorer del partit Luis Bárcenas. "Fixa't com està el tema, com per fer comentaris", ha contestat Aguirre amb ironia.

Precisament, la seva fins ara mà dreta, l'actual president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, va admetre ahir que durant els més de 20 anys que han passat des que coneix la presidenta del PP de Madrid ha tingut algunes "discrepàncies" amb la 'lideressa', en referència a la petició d'explicacions i que es depurin responsabilitats per part d'Aguirre. No obstant, aquest dimarts González ha volgut treure importància a aquest distanciament a l'asseverar que "mai" s'ha barallat amb la seva antecessora.